lördag 7 juli 2012

Gratis tidning om modelltåg

Igår berättade jag lite om min långa tid av fåtöljrallande. Model Railroader Magazin har varit en mycket viktig ingrediens till många timmars läsning och bläddrande mellan mängder av reportage och artiklar om modelltåg.

För ett par år sedan kom en nykomling ut på marknaden, Model Railroad Hobbyist magazine. En gratistidning som man kan ladda hem på nätet. Med mängder av reportage och även en egen youtube -  kanal, som är länkad till de olika artiklarna i deras PDF - tidning. Vilket gör att man både kan läsa artikeln men även i vissa fall få se en tillhörande liten film om innehållet från den samma.


Model Railroad Hobbyist magazine har ett innehåll som passar alla som utövar modelltågs hobbyn oavsett vilken skala man håller sig till. En del av artiklarna löper över flera nummer med långa bygg sessioner precis som i Model Railroader Magazin. För de som har surfplattor kan jag tänka mig att en PDF - tidning är minst lika bra som en vanlig tidning. Då man slipper sitta vid datorn för att läsa den utan lätt och ledigt kan slänga sig på soffan eller sätta sig i bästa fåtöljen och låta sig sugas in i texten.

- Mikael

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar